Hemsidan, Melody, Nytt, Träning

Motivation

🙄 ja ibland kan det vara svårt att hitta motivation, vissa dagar får man bara gilla läget och inte ställa några krav på sig själv.

Så har det varit en tid nu och jag har gått i någon bubbla bara,  hundpromenad i största allmänhet bara 😐 ……men så en dag som av en händelse så träffa jag Lena som jag mycket väl vet vem det är innan eftersom hon jobbar på min kompis Evas jobb och är jätteduktig m hund, hon har tävlat i sm och elit man kan inte låta bli att bli imponerad när man ser henne m sina hundar(kelpie). Tränade m henne en dag och vips så var den där igen MOTIVATIONEN hurra hurra. Tack Lena  😀 Ringde snabbt Karin och en ängel som hon är fixar hon en tid i ett ridhus så jag kan åka och träna idag söndag och jag är lyrisk över älskade Melody hon tyckte det var toppen. Karin och Karina var åxå där och träna jättekul att få träffa dom med.

Så nu njuter jag av att ha fått motivationen tillbaka och längtar tills nästa tävling som är den 16 feb. i Kalmar jo eftersom jag ändå skulle dit då så passa jag på att anmäla mej  😉

…..Du förresten det skulle vara kul om någon skrev en kommentar på denna sida så jag får se hur det blir då  🙂 det är ju lite nytt för mej detta!

 

På återseende…

KRAM LOTTA

Lotta

3 Comments

Karina Alexandroff

Här skulle kommentaren ha varit ju.

mycket trevligt att träffa dig och Melody 😀 mycket trevlig hund.

/ Karina & Flizan

Reply
Lotta

Ses snart igen 🙂

Reply
Lotta

😛

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *