Folke, Hemsidan, Melody, Nytt, Träning, Uncategorized, Utställning

Vårlycka!

Älskar våren sååå mycket. Fick för mej jag skulle skriva lite innan jag diskar….hujedamej vad det är tråkigt när diskmaskinen har gått sönder.
Hoppas allt är bra m dej som läser detta 🙂 provar göra detta inlägg från mobilen ska se om jag lyckas få in någon bild med.Melody och jag Vi tränar på men jag tycker det går sådär, slår på mej själv och tycker jag blir för ofokuserad denna vecka har ju regnet öst ner, vi har kört uppletande en dag m Maggan och hennes 2 hundar vit herde och Collievalp. Melody visste inte riktigt vad hon skulle göra tänkte pröva imorgon igen och ser om hon kommet ihåg det ska ju vara kul att träna så då gör vi det vi har lust med imorgon ska jag ta något ur mitt block som jag fick av Lena.
Folke då, han är för rolig m honom tränat jag mer fartfyllda grejer som Lena visat mej som att springa runt en stolpe, släppa bollen på loss samtidigt som han springer mot mej innan han är framme får han stanna och stå en gång dåååå väntar en ny boll hos mej som han får på ett varsågod åhh götapetter vad han tycker det är roligt och uppletandet gick m bra m honom men han visste inte riktigt vad han letade efter till en början. Så har vi varit ute på långa promenader i storskogen som jag kallar skogen vid jobbet den är så härlig där kan man springa långt och mycket fritt, det behövs när man heter Melody och är en Ferrari Landseer 🙂 så snabb och smidig för att vara så stor jag blir förvånad varje gång.

Så har jag ju varit på dop mitt älskade barnbarn Vide döptes i helgen. Det var ett jättefint dop och så mysigt att få träffa dom igen. Tänker åka dit 1 maj och mysa massor,  som jag saknar dom.

Nästa söndag bär det iväg till Sthlm m Melody och Chevy håll alla tummar ni har.

Maggan och jag ska även åka iväg på World Dog Show i  Helsingfors om vi får ihop det m allt 5 hundar och vi Wiiiiiiieee vad spännande det känns 🙂

Tyvärr inga bilder denna gång heller har inte kommit på hur man gör ännu tyvärr 🙁

Kram så länge <3

Lotta

2 Comments

Ninna Lindgren

😛 Ni kommer att lyckas när tiden är mogen!
Träning är motivation och ni är jätte duktiga!
Jag är stolt över er!

Må gott och kram Ninna

Reply
Lotta

Tack Ninna 🙂 Det värmer att höra <3

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *