Chevy, Hemsidan, Melody

Äntligen!

Hej!
Äntligen är hon min egen älskade Melody, det var en stor dag för mej när jag hämtade henne och skrev på papper och när Ninna tog mej i hand som man gör när man gör affärer då började jag gråta. Det var så stort för mej jag har haft många hundar, och Alla har dom varit speciella på sina sätt. Men ingen har varit sådan läromästare som Melody det känns som om det är hon som lär mej, Vi gör allt så mycket tillsammans på ngt vis, det är klart att man hela tiden lär sej och får nya insikter. Hon får mej att vilja så mycket det är svårt att beskriva men jag tror ni förstår <3
Ninna har blivit en kär vän till mej och det var absolut inga problem att samäga Melody med henne. Det svåra var att vara ifrån Melody i 10 veckor, men det visste jag ju när jag tog över henne. Trodde bara inte att det skulle kännas så mycket och så hårt.

IMG_20150413_220826

Men nu är vi tillsammans igen för alltid <3. Vi har en hel del planer så får vi se hur långt det kommer jag hoppas och ska jobba på att vi kommer långt. Men framför allt ska vi ha kul. Melodys valpar var så vackra och det ska bli så kul att få följa dom. Till vintern har vi planer på att para Melody igen och även vår Parsontik Chevy Om allt går som vi vill 🙂

Vi hade tur när vi hämtade Melody för det var en valp kvar som vi fick gosa med här kommer lite mer bilder 🙂

IMG_4523

IMG_20150413_222043

 

IMG_20150413_224652

 

IMG_0727

 

IMG_20150413_224552

Det är så underbart i skogen nu jag bara njuter när Maggan och jag är ute m Alla hundarna, Maggan bor där jag jobbar och är lika intresserad av hundar som jag med lite tur så får jag med henne på en bild någon gång men då måste jag ha tur 🙂 🙂 hihi jag är nog lite av en linslus och hon tvärtom men skam den som ger sig 🙂

På sista bilden är det Chevy som premiärbadar i en pöl i skogen som hon hittade när jag var ute hos Karin i fredags. Hon simmar runt runt runt tills Karin säger till henne att nu måste vi faktiskt gå hem 🙂 tokfian det blev täcke och varm bil efter det. Så sydde Karin klart Melodys sele som hon sytt den är så fin den ska hon ha när vi tränar vatten men även när vi spårar. Lägger ut bild på den en annan gång likaså på fler badgalna syskon till Chevy 🙂

Har mycket mer att berätta om men det får vi ta en annan gång för nu är det läggdags.

Kul att du tog dej tid att gå in och läsa här.

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotta

2 Comments

Ninna

Jag är otroligt glad över att få varit med om Mellos första parning och första valp kullen❤️
Det har också betytt mycket att vi vuxit ihop du och jag Lotta som vänner och att vi för alltid har en gemensam nämnare i vårt vänskaps liv! Fast vi har egentligen flera

Reply
Helena och Helda

Kul att följa vad ni hittar på också =)

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *