Hemsidan, Uncategorized, Valpar

Tung dag ?

Idag har det varit tungt, vi åkte till Södra Djursjukhuset på en akuttid med hela högen för att undersöka lilla Vega som inte kunnat bajsa, hon har varit pigg och lekt och gått upp i vikt sakta men säkert, men så har hon försökt bajsa men inte kunnat hon fick tillägg och diat sista dagarna för jag var rädd att ge henne förmycket fast föda ifall det var förstoppning jag har masserat och försökt allt och lite till hittade liksom ingenstans där det skulle kommit ut men jag har fått tvätta bort lite bajs från baken så något har ju kommit ut någonstans någongång men tyvärr hon hade en missbildning som gjorde att vi tyvärr fick låta henne somna in ?? usch vad jobbigt det var och är hon fattas mej otroligt ? men som uppfödare vet man att sånt kan hända men det gör det inte enklare för det? inte nog med det lilla Silver blev dålig i magen i morse, det var skönt att vi ändå var på väg till veterinären hon fick vätska och kom igång att bajsa ordentligt redan efter veterinären hade klämt och känt och tagit tempen på henne. Nu ska hon få speciell mat någon dag och så ska hon få Pro-Kolin+ idag och imorgon. Han trodde hon fått i sig någon bakterie jag fattar bara inte hur? Men hon är redan väldigt pigg och glad och äter och bajsar så nu håller vi tummarna att det bara var ngt tillfälligt. Som sagt en tung dag men hann iallafall få några bilder på vackra Bel Air idag ❤❤ som jag avslutar med ❤❤ och hoppas på en bättre dag imorgon ❤

Kram

_20160104_230549

_20160104_230706

_20160104_230847

_20160104_230914

 ❤❤❤❤