Familjen, Hemsidan, Melody, Träning, Uncategorized, Valpar, Vänner

Dagen efter!

Jaha….då har alla valpar flyttat till sina nya hem. Jag känner mej så tacksam för alla dessa underbara valpköpare som hittat sin valp hos oss. Det är så fantastisk man möter människor som man aldrig mött annars. Sista valpen att flytta var Camino som flyttade till en kennel i Finland. Det var lärorikt att exportera en valp, alla papper och allt som ska fixas innan ha kontakt med någon på engelska, så ska man lämna över en guldklimp till någon man aldrig träffat så ska han så långt bort ?. Självklart har man haft mycket kontakt och ställt massor av frågor och så kommer Facebook in i bilden så bra det är, man få en inblick i folks liv och kan se ungefär hur valpen kommer att få det och vad det är för människor?

_20160222_224520

När vi satt där och väntade på färjan från Finland såklart var jag nervös och vemodig, så kom hon Anna-Mari och frågade Do you have something for me? Hon var så rar och jag blev så glad att jag fick den där härliga känslan i kroppen som säger ja det för blir jättebra för honom.

_20160221_065217

Sen åkte Melody och jag och tränade med Marre och Annelie det blev jättebra träning som vi har längtat efter det.

Collage 2016-02-21 23_16_32

Sen åkte jag på en föreläsning om glädje med efterföljande yogapass hos min kompis Ulrika som jag träffade i somras, det var i hennes fina studio i Bromma❤

Efter det jag  så full av tacksamhet till livet och glädje ❤ att jag har möjlighet att göra allt detta fantastiska. Föda upp hundar, träna med underbara hundar och människor och yoga hos nyfunnen vän. Och ha ett underbart hem och en underbar älskling att komma hem till som ställer upp i vått och torrt och låter mig leva mitt liv fullt ut ❤❤❤ det kallar jag KÄRLEK ? och imorgon ska jag till mitt underbara jobb ?

Som rubriken löd så har det varit dagen efter alla valpar har åkt tomt i hela kroppen, tyst trodde jag skulle göra massor men var helt slut och orkade ingenting ? tom, trött och lycklig så fick denna dagen vara ? imorgon kommer en ny. Till alla er som orkat läsa allt detta TACK för att ni tog er tiden ???

Kram från mig så länge och ha det så bra ??