Om kenneln

omkenneln

Hejsan!

Vi som har kenneln heter Lotta och Niclas.I vår familjen finns fyra barn Ronja, Hampus, Fanny, och Oscar. Men några av barnen är så stora att de inte bor hemma längre.

Vi bor i en stad som heter Nyköping (södermanland) och vi trivs jätte bra här.

I vår flock här hemma ingår vår Parson Russell Terrier hane Folke och Landseer tiken Melody, vi har också en Parson Russell Terrier tik som kallas Chevy hos fodervärd.

Vi har haft två kullar med Parson Russell Terrier valpar tidigare och vårt kennelnamn Faniloharoos blev godkänt år 2012.

Vår kennel är liten med få hundar, så som vi vill ha det. Folke är bl.a med Niclas som eftersöks hund när han är ute och jagar och Melody kom till oss i maj 2013 då var hon redan klar med LP 1 så det var bara för mej att fortsätta på LP2. Jag har aldrig tävlat i lydnad innan men det har varit en dröm länge, måste säga att Melody har ett otroligt tålamod med mej :). Utställningar är också ett stort intresse för oss. När jag tog över Melody så började vi med att träna vatten så vi tog SOR provet 2014 och började tävla i startklass och i år 2015 blev vi uppflyttade i öppen klass, det är så roligt med vatten.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha mera information om oss eller våra hundar.

Inne på sidan som heter kontakt hittar du alla våra kontakt uppgifter, välkommen!

Lotta och Niclas

kenneln-2